За Нас

Кратка презентация на OXYCARE

Основана през октомври 1999 г. в Бремен, компанията с 5 служители нарасна до екип от над 160 души с приблизително  80 000 пациентски контакта  годишно.
 Седалището на фирмата с основен склад е в град  Бремен,  Германия.
В центъра на Бремен, Knochenhauerstraße 18/19, има и информационен център на OxyCare.
През 2014 г. OxyCare откри клон в гр. Виена, Австрия, OxyCare Medizintechnik GmbH  , който  се разви много положително.
От началотo на февруари работи представителство на фирмата в София, България, OxyCare Bulgaria,  а от тази седмица, 11-та на 2018-та, OxyCare се радва на офис  и в столицата на българското Черноморие, град Варна.
OxyCare GmbH е фирма, сертифицирана по DIN EN ISO 13485 и 9001.               
Постоянното обучение и високата квалификация на служителите осигуряват и гарантират високото ниво на услугите.
Работейки в цяла Германия в областта на кислородната и респираторната технология, OxyCare предлага портфолио от над 60 стандартни устройства, които са постоянно достъпни. Надежден партньор е доставчикът ни Philips Respironics.
 Фокусът на OxyCare GmbH е в обхвата на грижите за пациентите в т.нар дихателни региони на белия дроб , с терапиите за подаване на кислород, вентилационни системи, инхалационни и респираторна терапия, устройства и за сегмента на сънна апнея.
 Друг приоритет е да се предоставят информация, проучвания и доклади за различните условия и терапии. На началната страница на OxyCare.eu, могат да се намерят информация и проучвания за новите терапевтични устройства, описани по-горе. Ние Ви осигуряваме максимална надеждност и терапевтични предимства при астма, бронхит, сърдечна недостатъчност, рак, мигрена, сънна апнея, тромбоза, рани, с устройства за кислородна терапия и вентилационна техника.
 Винаги актуална, с най-съвременна технология, OxyCare гарантира бърза доставка и обширно съхранение на стандартно оборудване. Постоянните дейности за подобряване на услугите се възнаграждават с двуцифрени темпове на растеж всяка година.

Бизнес приоритети:
Бърза и надеждна грижа за пациента
Административни решения със здравните каси
Иновативни продукти
Постоянно обучение за повишаване квалификацията на служителите ни.